Vendégkönyv

Reméljük, hogy jól érezte magát nálunk!

 

Azon dolgozunk, hogy folyamatosan jobb szolgáltatásokat nyújtsunk vendégeinknek.
Ön is segítheti munkánkat azzal, hogy észrevételeit, javaslatait közzéteszi vendégkönyvünkben.

Mondja el másoknak is véleményét és segítse a döntésüket!

 

Írok a Vendégkönyvbe
 

Oldja meg: öt plusz tizenhárom egyenlő

Nagy Zsóka és Jávor Pál ( Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. ): Köszönet
Kellemes élmény volt az ott töltött néhány nap. Bobi nevű kiskutyánkat is vendégként fogadták. Tetszett, hogy minden hiteles volt, az igazgató ur vendégszeretetté őszinte érdeklődése. Az ellátás ízletes bőséges és adott lehetőséget az egyéni igényeknek is. Rövidesen a barátainkkal és azok kutyusával vissza térünk,

2016. augusztus 21. vasárnap
Köszönet!

Minden kedves Dolgozónak és közreműködőnek köszönjük a fáradozását, kedvességét, hogy munkájukkal, figyelmességükkel hozzájárultak ahhoz, hogy nagyon jól érezzük magunkat, és megünnepeljük a 60. évfordulót.

Ibolya és Zoltán


2013. december 20. péntek
Beták Norbert: Tanulmányi kirándulás - "Határtalanul"

Kedves Hotel Grante és Étterem!

Ezúton szeretném kifejezni hálámat a nemrégiben Önöknél töltött 4 nap alatt nyújtott kiváló szolgáltatásokért, melyekben lehetőségünk volt részt venni. Köszönetet mondok a figyelmességükért és önzetlen munkájukért nem csak a magam, de ezen magyarországi tanulmányi kiránduláson részt vett további 3 tanár és 30 diák nevében is. Magas színvonalon nyújtott szolgáltatásaik, társulva a hotel és étterem meglehetősen szép és rendezett környezetével kitűnő lehetőséget biztosítottak üdülésre, kikapcsolódásra, de aktív feltöltődésre egyaránt!

Köszönjük szépen és még sok hasonlóan elégedett látogatót kivánunk!

Beták Norbert

Jedlik Ányos Elektrotechnikai Szakközépiskola és Kereskedelmi Akadémia, Érsekújvár - Szlovákia


2014. március 30. vasárnap
Kovács család: Köszönet

Szeretettel, mosolyogva fogadtak minket, minden kérdésünkre készségesen válaszoltak, az étterem dolgozói kedvesen teljesítették a kéréseinket. A reggeli és a vacsora is bőséges és nagyon finom volt. A szobák kényelmesek, rend és tisztaság várt bennünket. A hotel csendes helyen van, mégis minden könnyen és gyorsan elérhető.

Mindent köszönünk és biztosak vagyunk benne, hogy találkozunk még! :-)

Üdvözlettel:

a Kovács család

Tiszafüredről


2014. április 20. vasárnap
Huszti Melinda és Szőcs Lajos: köszönet

Kedves Grante!

Szeretnénk hálánkat és elégedettségünket kifejezni Nektek ebben a formában is mindazért a sok-sok nagyszerű élményért, amit Nálatok élhettünk át, és amiben nagyon nagy szerepet tulajdoníthatunk a hotel és az étterem hibátlan fellépésének. Mi az esküvőnket tartottuk a Grantéban és nagyszerűen sikerült. A személyzet egytől egyig mosolygós, kedves, hozzáértő emberből áll, akik készségesen, ügyesen és fennakadás nélkül látták el a feladataikat. Ez egy remekül összeválogatott csapat, tele kedves, udvarias, jószívű emberrel. Sokszor éreztük azt, hogy az együttműködés és a segítségnyújtás túlhaladja azt a mértéket, amit csupán a munkakör indokolna, és külön köszönjük a sok plussz segítséget, szervezést, bíztatást és támogatást, baráti szót Mosoni Eszternek, és Aknai Péternek, akik mindenben a segítségünkre voltak, hogy egy felejthetetlen és boldog esküvőnk lehessen.

A vendégeinktől rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, hogy mennyire finom és bőséges volt az ünnepi vacsora, szép a terítés, gyönyörű tiszták és rendesek a szobák, és egyáltalán, mindenki nagyon jól megtalálta a helyét a Grante-ban, és ehhez minden kis részlet hozzájárult, az a sokrétű figyelmesség, ami jellemzi az egész szálloda mentalitását.

Minden párnak csak ajánlani tudjuk leendő esküvőjük helyszínének. Mi nagyon biztonságban érezhettük magunkat, és tényleg mindenki önnállóan, ha kellett, spontán és kreatívan tette a dolgát a szertartás, a vacsora, a mulatság során. Könnyes szemmel hagytuk el a hotelt másnap, és biztosak vagyunk benne, hogy még sokszor meg fogunk fordulni a Grante-ban.

Köszönjük, hogy segítettek, hogy csodálatos emlékként őrizhessük meg az esküvőnk napját. További sikereket, sok vendéget, szerencsét és jó egészséget kívánunk a Grante teljes személyzetének.<


2014. október 15. szerda
Powered by Phoca Guestbook