Csapatépítő tréning

Az itt felsorolt programajánlatok olyan javaslatok, melyeket az Önök kívánságai és a lehetőségek figyelembevételével igyekszünk megszervezni.

A szálloda 3000 m2-es kertje,  a 100 m2 es Rubik terem és a 45 m2-es Góbé terem is rendelkezésre áll, ha a tréninget nálunk szeretnék lebonyolítani.

Szállodánkban lehetőség van zárt körő rendezvények szervezésére is, ebben az esetben csak Önök laknak nálunk, így felszabadultabb lehet a hangulat.

Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a programok egy része időjárásfüggő!

Az ajánlott programok árai irányárak, a pontos kalkulációt előzetes egyeztetés után tudjuk megadni. Felmerülő kérdéseit, ötleteit beszélje meg velünk, megpróbálunk mindenre megoldást találni.

 

Jöjjenek el hozzánk, győződjenek meg személyesen is vendégszeretetünkről!

Ismerkedés a repüléssel

10 perces városnézés a levegőből, 2-3 személyes kisgépekkel, tapasztalt pilótákkal.
Távolság a szállodától: 800 m

Éleslövészet és testőrképzés

Rövid elméleti és biztonsági képzés után szakképzett felügyelet mellett lehet kipróbálni három fajta maroklőfegyvert és egy sörétes fegyvert a lőtéren. A gyakorlópályán mindenki kipróbálhatja, hogy mennyire bátor, milyen gyors és erős, hogy tud kúszni, kötélen mászni és ugrani.
10-15 fő részére
Távolság a szállodától: 2 km


Horgászverseny

Ki tud egy óra alatt több halat vagy több kiló halat fogni? Minden horgásznak megvan a titkos csali- és etetőanyag keveréke, most be lehet bizonyítani, hogy valóban ez a legjobb!
Kisebb csapat részére a szálloda kertjében lévő tavat ajánljuk, 10 fő felett egy másik tó a helyszíne az élményhorgászatnak.


Élményfőzés

A szálloda kertjében felállított bográcsokban fő a marhapörkölt, a gulyás vagy a horgászversenyen fogott hal. Az étterem teraszán lévő faszenes grillezőn sülnek a finoman pácolt hússzeletek.
A csapatok az előkészített alapanyagokból a legjobb tudásuk szerint készítik el az ételeket, melyet a zsűri értékelése után közösen fogyasztanak el.
Helyben


Tortadíszítés

Kinek van a legügyesebb keze és kreatívabb ötlete? Mi biztosítjuk a tortát (pl.: fehér marcipánnal bevont pezsgőkrémes piskótatorta), a díszítéshez a marcipánt, a gyöngyöket, krémeket, eszközöket és egy kedves cukrász hölgyet, aki megmutatja a csapatoknak a marcipánrózsa készítést és egyéb csodákat. A verseny végén a Zsűri értékeli a műveket, majd a résztvevők közösen elfogyaszthatják a vacsora után desszertként a tortákat. Ezt a programot elsősorban hölgyeknek ajánljuk!
6-20 fő részére, kb. 2 óra
Helyben


Kisvonatos városnézés

A Hotel Grante előtt felveszi a csoportot a kisvonat, majd elindul a kb. 40 perces városnézésre (akár idegenvezetővel is), és a város látnivalói mellett a Mária Valéria hídon keresztül Párkányt is érinti.
Ár: megbeszélés szerint, idő: egy körút kb. 30-40 perc


Kenu túra

A 2-3 személyes kenukkal és gyakorlott túravezetővel fél napos kirándulást lehet tenni a Dunán, romantikus és vadregényes szigetek között.
15-35 fő részére, kb. fél nap,
Távolság a szállodától: 5 km


Búvárkodás

Kezdőknek a próbamerülést ajánljuk, ez lehet uszodában vagy természetes vízben (Palatinus tó) is.
Mi biztosítjuk a felkészítést, a felszerelést és a tapasztalt személyi oktatót, Ön pedig egy csodálatos új világot fedezhet fel. Szeretne nagy pontyokat és harcsákat látni? Szeretne víz alatti fotóval hazatérni? Ez is megoldható...


Lézerharc

Lézerpuskát és egy fejpántot tartalmazó stratégiai lézerjáték, mely élőben, valós körülmények között játszható. A lézerharc, lézerfegyver teljesen fájdalommentes, és a környezetre sem káros!
8-35 fő részére
Helyben


Pince party és bordugózás

Klasszikus pinceprogram eredeti díszletekkel. Egy kupica házi pálinka után friss pogácsa, pincepörkölt, helyben termett borok és névre szóló egyedi (pl.: céglogós) címkével ellátott borosüveg dugózása saját kezőleg – egy különleges emlék, mely ajándéknak is kiváló!
15-35 fő részére, kb. 2-3 óra,
Távolság a szállodától: 15 km


Madárijesztő építés

Ki tudja a legviccesebb vagy éppen legfélelmetesebb madárijesztőt felöltöztetni? A csapatok megkapják a figura fából készült vázát, amit a rendelkezésre álló anyagokkal (ruhák, papírok, tömőanyag és bármi egyéb eszköz, ami akár a rendező cég profiljára is utalhat) kell felruházni. A zsűri értékeli az elkészült műveket és közös fotók készülnek a bábokkal.
10-35 fő részére, helyben


Ősmagyar nomád falu

Kíváncsi arra, hogyan éltek, öltözködtek, harcoltak, milyen fegyvereket használtak őseink? Szeretné megismerni az ősmagyar kultúrát? Kipróbálná a lovaglást, lovasíjászatot?
Látogasson el az ősmagyar faluba! Jurtát állítunk, bemutatjuk őseink fegyvereit, öltözködését, ékszereit, a törzsön belüli hierarchia-rendszert, megismertetjük Önt a táltos szerepével, feladataival. Igény esetén harci bemutatókat is tartunk, íjászatot oktatunk.
A csapatépítő napon a csoport profiljának megfelelően kerül kialakításra a feladat, pl.: fából hidat vagy kaput építenek a férfiak, az asszonyok ebédet készítenek.
15-35 fő részére, fél vagy egész nap.
Távolság a szállodától: 20 km


Masszázs

Mindennapi rohanó életmódunk következtében testileg és lelkileg is elfáradunk, stresszelünk, sokunk számára az ellazulás, a relaxáció nehéz feladat, pedig nagyon fontos lenne, hiszen napjainkban a stressz rengeteg betegség kiváltó oka lehet. A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer a betegségek megelőzésére és gyógyítására, a feltöltődésre, az egészség megőrzésére, a mindennapjainkat kísérő stressz feloldására.
Svéd, aromaterápiás, thai bambusz vagy lávaköves masszázs is kérhető szállodánkban.
Részletes leírás és árak egyedileg.


Karaoke

A vacsora utáni programok között az egyik legkedveltebb a közös éneklés. Mindenkiben van tehetség, itt az idő, hogy megmutassa tudását a többieknek!
15-35 fő részére, kb. 3-5 óra.


Sushi party

A sushi számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, ha sushit eszünk, biztosak lehetünk abban, hogy tettünk valamit egészségünk érdekében. Legyen szó sashimiről vagy sushi tekercsről, mindegyik gazdag a szívbarát Omega-3 zsírsavakban, hasznos ásványi anyagokat tartalmaznak. Nem véletlenül választják be diétájukba az egészségtudatosan élő filmsztárok vagy hírességek.
15-35 fő részére.

Felmerülő kérdéseikre örömmel válaszolunk!

Terembérlet

T: +36 30 969 1742
E-mail: hotel@grante.hu

Éttermi rendezvények szervezése

dr. Mosoni Eszter

T: +36 30 931 5842
E-mail: emosoni@grante.hu