Étteremünk

GRANTE Étterem és Pizzéria bemutatkozás

Éttermünk 2002. óta működik étteremként, az épület előtte a tulajdonos GRANTE Antenna Fejlesztő és Gyártó Zrt. üzemi étkezdéje volt. A Pizzéria 2019. októberében nyílt meg.

Az étterem fő küldetése, hogy mindenki, aki belép – legyen vendég vagy kolléga – jól érezze magát. Ennek feltétele a barátságos, otthonos hangulat, a tiszta, kényelmes környezet és nem utolsó sorban az ínycsiklandó ételek.

A hagyományos ételekről jelenleg két kiváló szakács és ember: Pázmándi Kálmán és Szarvas Dávid gondoskodik. A Pizzériában egy testvérpár, Szekeres Dávid és Nándor készíti a sokak által a „környék legjobb pizzájának” nevezett pizzákat óriási lelkesedéssel, odaadással, szorgalommal.

A környezetért és a hangulatért Mosoni Eszter üzletvezető felelős.

Az étterem 2020. novembere óta a jelenleg hatályos szabályozás miatt csak elvitelre és kiszállításra készít ételeket, melyet telefonon vagy a rendelési felületünkön (rendelj.grante.hu) tudnak megrendelni.

„Békeidőben” reggel 7 órától fogadjuk kedves vendégeinket a Kávézóban, ami déltől estig Pizzériává alakul át. Az Étteremben hétköznap 12 és 15 óra között napi menüvel készülünk, de a la carte étlapunkról is rendelhetnek egészen este 20 óráig. Szép idő esetén az ételt a Teraszon és a Kertben is el lehet fogyasztani. Nyári péntek estéken Teraszunkon tematikus programokat – grillezés, latin táncest, játékok, előadások - tervezünk.

Grante Étterem és Pizzéria

Esztergom–Kertváros
Dorogi út 5–7.
H–2509

T: +36 33 512 465
Mobil: +36 30 019 7568
E-mail: caffe@grante.hu

Látogassa meg új webáruházunkat és rendeljen ízletes ételeinkből!

Pizzák, tészták, hagyományos ételeink, heti menü és italok, deszertek nagy választékban, elvitelre és házhoz szállítással is!

Éttermi rendezvények szervezése

dr. Mosoni Eszter

T: +36 30 931 5842
E-mail: emosoni@grante.hu